Utilaje Manipulare/ Incarcare

Faresin 6 26 Electric

Faresin 6 26 Electric

Centrul de cercetare și dezvoltare Faresin Industries, după ani de cercetări, a dezvoltat această mașină inovatoare pe același șasiu ca șasiul de mana 6.26. Eroarea la zero a emisiilor de CO2 permite utilizarea acestuia chiar și în medii închise, cum ar fi depozitele, zonele logistice, activitățile agricole, îmbunătățirea nivelului de confort și siguranță la locul de muncă. Nivelul redus de zgomot permite funcționarea în medii și locuri de muncă, unde utilizarea motoarelor cu combustie internă nu este recomandată.

Faresin 6 26

Faresin Classic

Operatorul telescopic Classic  din gama Small Range este modelul indicat în toate situațiile în care structurile și mediile de lucru au un spațiu redus.

Faresin VPSE

Faresin VPSE

Gama Middle Range este potrivită pentru companiile care caută o mașină ductilă și care, datorită noilor tehnologii aplicate, permite economii de management și performanțe ridicate.

Faresin Classic 74

Faresin Classic 74

Gama Heavy Duty sa născut pentru sectoarele agriculturii, construcțiilor și construcțiilor și oferă putere, precizie și control cu o capacitate de manipulare mare.Gama Middle Range este potrivită pentru companiile care caută o mașină ductilă și care, datorită noilor tehnologii aplicate, permite economii de management și performanțe ridicate.

Faresin HLS 74

Faresin HLS 74

Gama Big Range este o gamă special concepută pentru sectorul construcțiilor. Structura brațului cu două sau trei secțiuni este concepută pentru a garanta o funcționalitate maximă chiar și în operațiile de întreținere de rutină. Datorită utilizării stabilizatorilor frontali și nivelare laterală, mașina este alegerea ideală pentru toate operațiile de manipulare a materialelor în zonele de amplasare.

Faresin MB G1500

Faresin MB G1500

Subler

Faresin MB L200

Faresin MB L200

Concasor

Faresin Shredder Bucket

Faresin Shredder Bucket

Incarcator cu toc de taiere

Faresin Forca

Faresin Forca

2 capete articulate

Faresin Manure Fork

Faresin Manure Fork

Furca pentru grajd

Faresin Forca 3

Faresin Forca 3

3 capete articulate

Faresin Biting

Faresin Clamshell

Furcă pentru baloturi uscate

Faresin Pinza

Faresin Pinza

Pentru baloturi înfășurate

Faresin Bucket with Teeth

Faresin Bucket with Teeth

Cupă cu dinți

Faresin Mixing Bucket

Faresin Mixing Bucket

Cupă pentru amestecare

Faresin Arm Hook

Faresin Arm Hook

Transpalet telescopic

Hydramet Tur 3B

Hydramet Tur 3B

Încărcătorul frontal Tur 3B este un dispozitiv fiabil și extrem de funcțional care va ajuta și va sprijini multe dintre locurile de muncă necesare pentru menținerea unei ferme. Construcția solidă a lui Rob a fost îmbogățită cu motoare noi și eficiente.

Hydramet Xtreme S

Hydramet Xtreme S

Cel mai mic din familia XTREME. Un încărcător subțire cu o construcție durabilă poate fi utilizat perfect în tractoarele cu o putere sub 60 CP.

Hydramet Xtreme M

Hydramet Xtreme M

Încărcătorul frontal XTREME M este proiectat pentru tractoare de 75-90 CP. Sudura precisă a construcției sale cu ajutorul unui robot de sudură asigură un cadru durabil și funcționare ergonomică.

Hydramet Xtreme 1

Hydramet Xtreme 1

XTREME 1 este cea mai populară versiune din seria XTreme.

Hydramet Xtreme 2

Hydramet Xtreme 2

Trei furci de balotat de paie este o soluție fiabilă, convenabilă și simplă pentru transportul eficient de baloturi de paie. Acest tip de echipament vă va economisi nervii și timpul. Produsul masiv asigură lucrul în deplină siguranță. O vopsea durabilă cu pulbere a fost folosită pentru a picta furcile.

Hydramet Xtreme 3

Hydramet Xtreme 3

XTREME 3 sau cel mai mare încărcător din seria XTREME. Produs polonez – Calitate mondială! Cea mai bună performanță în Polonia: max. Capacitate de ridicare 4000kg! capacitate nominală de ridicare 2500 kg! înălțime de încărcare 4,5 m! Domeniul de activitate 5.4 m!

Hydramet Bale Clamp

Hydramet Bale Clamp

Brăzdatele de balotare sunt folosite ca unul dintre instrumentele de bază ale încărcătorului frontal. Clemele de fixare cu un singur dispozitiv de acționare sunt o construcție fiabilă, ergonomică și ușoară, care nu va surprinde condițiile. Datorită marginilor netede ale mânerului hidraulic, folia în care sunt înfășurate baloturile nu va fi deteriorată. Manopera solidă garantează o muncă sigură și eficientă.

Hydramet Bale Gripper

Hydramet Bale Gripper

În agricultura modernă, presa de ambalat folie devine unul din instrumentele de bază ale încărcătorului frontal. Stivuitorul cu 2 cilindri vă permite să transportați baloturi cu o dimensiune mai mare.

Hydramet Straw Bale Fork

Hydramet Straw Bale Fork

Trei la trei furci de balotat de paie este o soluție fiabilă, convenabilă și simplă pentru transportul eficient de baloturi de paie. Acest tip de echipament vă va economisi nervii și timpul. Produsul masiv asigură lucrul în deplină siguranță. O vopsea durabilă cu pulbere a fost folosită pentru a picta furcile.

Hydramet Crocodile

Hydramet Crocodile

Furcile cu crocodil sunt accesorii concepute, printre altele, pentru transportul gunoiului de grajd.

Hydramet Crusher

Hydramet Crusher

Crocodilul este un instrument universal, mai ales datorită posibilității de dezasamblare independentă a vârfului crocodilului și a utilizării cuptorului în sine.

Hydramet Pelican

Hydramet Pelican

Pelikan este o lopată cu un crocodil pentru sarcini speciale. Lopata cu structura armata in combinatie cu dintii spumati arsi este o constructie extrem de puternica chiar si pentru munca extrema.

SONY DSC

Hydramet H500

Excavator montat pe spatele tractorului echipat cu un separator cu 8 secțiuni, cu o capacitate de 500 kg.

SONY DSC

Hydramet H800

Excavator montat pe spatele tractorului, echipat cu un distribuitor cu 8 secțiuni, cu o capacitate de ridicare de 800 kg.

Contacteaza-ne

Copyright 2019 Smart Agro Machines

Smart Agro Machines S.R.L.
Str. Zimbrului 13, Santandrei, Bihor
CIF 30507537
J05/1253/2012