Echipamente Recoltare

Franquet X-Beet2

Franquet X-Beet

Frunza de frunze X-Siege revoluționează curtea descompusă oferind o alternativă simplă și economică la recoltarea sfeclei. Obțineți independență și flexibilitate menținând în același timp versatilitatea tractorului dvs. pe tot parcursul anului! A terminat lucrul de schimbare a anvelopei pe tractor! Site-ul câștigă în confort, în aderare, în timp ce limitează puternic compactarea terenurilor.

arracheuse-nettoyeuse-groupe-Franquet-TypeE4

Franquet Type E

Cu sistemul de balansare cu mișcare laterală, acesta este alcătuit din 2 sau 3 turbine cu diametru de 140 cm cu porți de bar. Robustă și fără egal, rupe și aliniază sfecla.

Franquet TE 6

Franquet TE 6

Economie și fiabilitate! Mici și la îndemână, 140 de kilograme sunt suficiente pentru a vă trage sfecla.

Franquet CDN 3000

Franquet CDN 3000

Curtea de separare se descompune cu ușurință din punct de vedere economic. CDN 3000, ultimul element al curții de recoltare.

Franquet Super Saiga

Franquet Super Saiga

Stăpânirea tehnică a stripării combină precizia și ușurința de lucru. Agilitatea FRANQUET în serviciul cultivatorilor de sfeclă.

Optigep NAS CS

Optigep Optisun CS

OptiSun CS sunt potrivite pentru recoltarea de floarea-soarelui complet matur. Capacele OptiSun CS sunt fabricate în versiuni de 6 și 8 rânduri cu distanțe de 70 și 76,2 cm. “CS” se referă la anteturile pliabile.

Optigep Optisun

Optigep Optisun

OptiSun CS sunt potrivite pentru recoltarea de floarea-soarelui complet matur. Capacele OptiSun CS sunt fabricate în versiuni de 6 și 8 rânduri cu distanțe de 70 și 76,2 cm. “CS” se referă la anteturile pliabile.

Optigep Optisun Z

Optigep Optisun Z

Potrivit pentru recoltarea de floarea-soarelui complet matur. Capacele OptiSun Z sunt fabricate în versiuni de 6 și 8 rânduri cu distanțe de 76,2 cm.

Optigep PSM CS

Optigep PSM CS

Pentru recoltarea floarea-soarelui complet maturată. Antetele PSM CS sunt fabricate în versiuni cu 8 rânduri, cu distanțe de 70 și 76,2 cm. Marcajul CS indică un echipament pliabil.

Optigep PSM

Optigep PSM

Potrivit pentru recoltarea de floarea-soarelui complet matur. Anteturile PSM cu cadru fix sunt fabricate în versiuni de 6, 8 și 12 rânduri cu distanțe de 70 și 76,2 cm.

Optigep Opticorn

Optigep Opticorn

Caetele de porumb OptiCorn sunt potrivite pentru recoltarea culturilor de porumb complet mature.

Optigep Opticorn CS

Optigep Opticorn CS

Potrivit pentru recoltarea de culturi de porumb complet mature. “CS” se referă la anteturile pliabile.

Optigep Opticorn Premium CS

Optigep Opticorn Premium CS

Potrivit pentru recoltarea de culturi de porumb complet mature. “CS” se referă la anteturile pliabile.

Optigep Opticorn Lux

Optigep Opticorn Lux

Potrivit pentru recoltarea de culturi de porumb complet mature. “CS” se referă la anteturile pliabile.

Opticorn Premium

Optigep Opticorn Premium

Potrivit pentru recoltarea de culturi de porumb complet mature.

Daros Trimmer

Daros Trimmer

Comenzi electro-hidraulice de pe tractor;
cutite din otel inoxidabil; spațiu de depozitare

Daros Double Trimmer

Daros Double Trimmer

Performanță completă de înaltă performanță la forfecare
lamele Top 2 lamele superioare cu ajustarea înălțimii hidraulice
În partea de sus cu 1 lamelă cu înclinare mecanică
Toate reglajele lamei sunt independente pentru a funcționa în orice condiții

Daros Easy Trimmer

Daros Easy Trimmer

Lt / min 30 – 150 bari
Fixator de fixare cu cuțite
Înclinarea lamei
Top cu 2 cuțite – sistem de protecție împotriva șocurilor
Cuțite din oțel inoxidabil

Daros Bilama

Daros Bilama

Mașina noastră de tăiat dublu este făcută gândindu-se la omul care o folosește și la șurubul care trebuie să fie iubit pentru a purta fructe bune. Pentru aceasta se livrează în mod standard cu: (gândirea la om) eliberarea rapidă și cuplarea de la tractor, cărucior solid cu roți pentru depozitare, comenzi electro-hidraulice de la tractor, viteza și calitatea toppingului, prioritate absolută la întreținere economică, fiabilitate structurală de-a lungul anilor, prevederea pentru montarea altor accesorii

Daros Double Bilama

Daros Double Bilama

Lama cu dinți întăriți într-un profil special pentru a tăia ramurile cu o tăietură curată fără a suferi vița de vie, lama potrivită și pentru transportorul semi-uscat pentru ramurile de mai jos.

Daros Trinciarasor

Daros Trinciarasor

TRINCIARASOR este noul concept de cosire a ierbii in podgorie si in livada, pentru ca rupe produsul si il lasa pe pamant intr-un covor omogen care actioneaza ca un mulci la pamant.

Daros Spollonatore

Daros Spollonatore

Viteza și precizia executării lucrării au loc datorită sistemului “patrulaterat articulat” care păstrează perechea de spolloni paralel cu rândul.

Daros Potatrice

Daros Potatrice

Completat cu comenzi electro-hidraulice de la tractor
N. 2 lame verticale mt. 1,40
N.1 TOP mt. 1,40 cu sistem anti-șoc și cu piston pentru poziționarea orizontală pentru transportul rutier
Filtru de ulei
Suport de depozitare cu roți

Daros Defogliatrice

Daros Defogliatrice

Reglarea înălțimii hidraulice cu 1 piston
Reglare hidraulică laterală cu 1 piston
Reglarea înclinării hidraulice cu 1 piston
Completă cu conducte
Complet cu sistem de protecție împotriva șocurilor
Întreruperea supapei

Daros Cippattila

Daros Cippattila

CippAttila este construit pentru recoltarea și măcinarea ramurilor de tăiere în orice podgorie cu diametre de până la 5 cm. și cu o viteză medie de Km / h. 7/8. Într-o singură trecere viile sunt curățate și așchii de lemn sunt pregătiți pentru utilizare.
Economisește timp și combustibil prin colectarea lăstrăilor de tăiere direct de la sol și tăierea ramurilor cu o tăietură curată, fără a se ciupi.

Bellon Combi D580

Bellon Combi D580

Combinele COMBI-D580 și COMBI-D580GM se compun din trei elemente de cosit cu 5 discuri, una frontală și două laterale, pentru legarea frontală la un tractor cu front P.T.O. Forța cositoarelor combinate constă în posibilitatea de cosire pe o lățime de până la 5,8 m, cu o rată de producție ridicată.

Bellon Combi T500

Bellon Combi T500

Combinele COMBI-T500 și COMBI-T500GM sunt compuse din trei elemente de cosit cu 2 tobe, unul frontal și unul lateral, pentru legarea frontală la un tractor cu P.T.O frontală. În acest caz poate fi obținută o lățime de cosit de până la 5 m, reducând astfel considerabil timpul de lucru.

Bellon Wings D6-780

Bellon Wings D6-780

Cositoarele combinate WINGS-D680 și WINGS-D680GM constau din două bare de tăiere cu 6 discuri late, în timp ce în modelele WINGS-780 și WINGS-780GM barele de tăiere sunt echipate cu un sistem de tăiere cu 7 discuri. În timpul lucrului, aceste mașini sunt combinate cu o mașină de tuns iarba frontală.

Bellon Wings T6-780

Bellon Wings T6-780

Combinele de cosit WINGS-T680, WINGS-T680GM, WINGS-T750 și WINGS-T750GM se compun din două bare laterale de tăiere cu 4 tamburi. La cosit, aceste mașini sunt combinate cu o mașină de tuns în față. Cea mai mare versiune a seriei WINGS atinge o lățime de tăiere de 7,5 m.

Bellon DH 6-7000

Bellon DH 6-7000

Masini de tuns iarba cu sistem hidraulic si acumulator de azot sunt masini de tehnica nou dezvoltata destinata extinderii gamei de produse Bellon. Scopul este îmbunătățirea în continuare a condițiilor de lucru și, în consecință, a productivității: timpul necesar reglării manuale este optimizat, mărind astfel funcționalitatea mașinii de tuns iarbă.

Bellon D5-6000

Bellon D5-6000

Discurile de cosit cu transmisie sunt unelte de lucru puternice, fiabile și eficiente. Pentru gestionarea eficientă a încărcării de lucru, este important să alegeți cea mai potrivită dimensiune a mașinii de cosit: puteți decide care dintre modelele noastre – D5000, D6000 sau D7000

Bellon D3L

Bellon D3L

DL3, DL4, DL5, DL6, DL7, DL8, DL6, DL7, DL8, cu transmisie cu curele și fără balsam sunt potrivite pentru fermele mijlocii care caută un echipament robust, dar la un preț rezonabil, pentru utilizarea eficientă a tractoarelor pe diferite lățimi de tăiere. O gamă largă de modele acoperă lățimi de tăiere de la 1,3 m până la 3,2 m, adaptându-se perfect la diferitele sarcini de lucru.

Bellon FH 240

Bellon FH 240

Tambur spate cu sistem hidraulic au fost dezvoltate cu modele de dimensiuni diferite, și anume: FH240, FH 280 și celelalte versiuni, FH240GM și FH280GM, echipate cu balsam de fân, care accelerează procesul de uscare pentru a produce furaje de o calitate excelentă.

Bellon F220

Bellon F220

Tocatoarele laterale optimizează timpul de colectare a furajelor, îmbunătățind astfel ratele de producție. La modelele F220, F240 și F280, cea mai potrivită unealtă poate fi aleasă în funcție de dimensiunea zonei care urmează a fi cosit și de cerințele individuale.

Bellon

Bellon FH190

Când solul este umed sau murdar și aveți nevoie de cosit rapid, sistemul de tambur este cea mai bună alegere. Cu structura sa simplă, dar solidă și robustă, tamburul are o axă fixă fixă și ansambluri de transmisie cu dimensiuni corespunzătoare. Discul inferior “inactiv”, care se rotește liber, împiedică discul de tăiere să se scufunde în sol, adaptându-se astfel la neuniformitatea terenului.

Bellon F135

Bellon F135

Cilindrii mecanici cu tambur lateral F135, F170 și F190 se caracterizează prin eficiența și fiabilitatea lor în orice stare de lucru. Transmisia se face prin îmbinări universale. Cutia de viteze este echipată cu un dispozitiv de siguranță (ambreiaj de depășire). Această gamă de mașini cuprinde și seria cu balsam.

Bellon DFH 6000

Bellon DFH 6000

Noile cositoare frontale hidraulice completează gama Bellon cu seria de discuri DFH. Ele sunt echipate cu noul sistem de echilibrare hidraulică care permite reglarea constantă a presiunii la sol a mașinii de tuns iarbă. Masina de tuns iarba se va adapta automat la sol, fara a folosi arcuri mecanice care necesita ajustari manuale, iar taierea va fi curata si obisnuita.

Belon FFH 240

Belon FFH 240

Noile cositoare frontale hidraulice completează gama Bellon în seria de tambur FFH. Ele sunt echipate cu noul sistem de echilibrare hidraulică care permite reglarea constantă a presiunii la sol a mașinii de tuns iarbă. Masina de tuns iarba se va adapta automat la sol, fara a folosi arcuri mecanice care necesita ajustari manuale, iar taierea va fi curata si obisnuita.

Bellon DF 4000

Bellon DF 4000

Gama de mașini de tăiat disc frontal cuprinde următoarele modele: DF4000, DF5000, DF6000 și DF7000, care corespund diferitelor lățimi de tăiere și numărului de discuri. Alegerea mașinii de tuns iarba potrivită vă va permite să vă optimizați investiția și să vă gestionați mai eficient volumul de muncă.

Bellon FF 220

Bellon FF 220

Freza de tuns iarba FF220, FF240, FF280 și FF300 sunt cele mai bune soluții pentru lucrul pe terenuri abrupte și deosebit de abrupte. Greutatea mașinii de tuns iarbă frontală face ca tractorul să fie mai ușor de manevrat, iar vederea frontală a muncii evită cu ușurință orice obstacole.

Bellon FF 110

Bellon FF 110

Cositoarele cu tambur FF170 și FF190 sunt ideale pentru orice teren, în special terenuri deluroase, podgorii și livezi și sunt deosebit de practice datorită dimensiunilor globale limitate în timpul lucrului și transportului rutier.

Bellon TRT 240

Bellon TRT 240

Tractoarele cu tambur tractate, folosite și pe terenuri foarte extinse, sunt extrem de avantajoase, deoarece nu necesită utilizarea tractoarelor de mare putere (sunt suficiente 59 KW / 80 CV). Furnizarea de pneuri largi și de dimensiuni mari oferă o stabilitate perfectă și o capacitate mare de încărcare, menținând în același timp gazonul verde al terenului într-o stare bună.

Bellon TRD 6000

Bellon TRD 6000

Masina de tuns iarba cu discuri descarcate asigura o manevrabilitate si o manevrabilitate optima datorita greutatii reduse. Luminozitatea și brațele lor înclinate, care se potrivesc cu motive neregulate sau inundante, fac mai ușoară cosirea.

Contacteaza-ne

Copyright 2019 Smart Agro Machines

Smart Agro Machines S.R.L.
Str. Zimbrului 13, Santandrei, Bihor
CIF 30507537
J05/1253/2012